Close-up; flower

Sony a77  + Tamron 18-200mm F3.5
Här är lite gamla bilder från förra helgen, som jag inte orkat lägga ut. Har varit ganska lat på sistonde. 

Nya skoooor!!!

 


Oj, här har det varit dött.. Jag ber om ursäkt för det. Har haft lite fullt upp och sen har jag bara inte orkat lägga ut något, haha.
Nu är det äntligen fredag igen. Veckan har gått snabbt, med filminspelningar,ihop-klippning och plugg. Har två färdiga filmer på datorn, som jag tänkt visa upp så fort vi haft redovisning för klassen. En av dem kommer kanske lite tidigare då vi inte har någon filmproduktion nästa vecka... Men vi får se hur det blir med det.
I onsdags köpte jag nya skor! De är så himla snygga tycker jag! Har dreglat över dem flera veckor, ända sedan jag såg dem i Elle. Äntligen mina!! Och de är supersköna också, och inte alls för höga, helt perfekta!


Fotouppgift

 
Idag på digitalt skapande fick vi en uppgift att göra en bild i dubbelexponering. Här är mitt resultat :D
 

I mina hörlurar just nu

Tänkte tipsa om lite låtar som går på repeat på min iPhone just nu. Vill ni ha mer av min musik får ni gärna följa min spotifylista (Länk)
Måste säga att det var riktigt svårt att välja bland alla Håkan låtar. Ni måste förstå att jag verkligen älskar alla hans låtar, och då menar jag verkligen ALLA. Thomas Stenströms låtar var också svåra att välja mellan, älskar honom också! Låtarna jag lägger upp nu har heller ingen inbördes ordning.

1. Let The Rain Fall - Amanda Fondell




2. Wrecking Ball - Miley Cyrus

Säg vad ni vill om Miley, men låten är as bra!



3. Nu kan du få mig så lätt - Håkan Hellström
Så jävla fantastisk





4. Heaven Can Wait - Meat Loaf

Meat Loaf är en fantastisk artist som sjunger fantastiska låtar. Har många favoriter, men valde till slut denna, för att den är så fin!



5. Stay - Hurts




6. Dansen före döden - Thomas Stenström




Fråga: Hur många hål har du i öronen?

 
Fick en fråga idag här på bloggen söm löd: Hur många hål har du i öronen egentligen?
Ja du. Kom på att jag glömt att lägga ut bilder på alla tusen hål jag tagit. Okej. Kanske inte tusen, men 8 iaf. Jag har 5 i högra örat och 3 i vänstra. Funderar på att ta 3 till i höger där i mitten så att det blir som en linje längs örat, men jag vet inte än. Isf väntar jag nog lite till. Annars är jag väldigt nöjd med dem och ångrar inte ens en sekund att jag tagit dem. Vad tycker ni? :)
När jag fixade in dessa bilderna upptäckte jag hur (förlåt) jävla fula öron är egentligen haha! Så det kan vara blra att pimpa upp dem tycker jag! 

rutigt och stickat och martens

/ Peplum Gina Tricot / Jeans Monki / Stickad kofta Monki / Väska gammal som gatan / Skor Dr Martens /

Kylan börjar komma nu, så himla skönt. Såhär har jag sett ut idag. Skoldagen gick fort, hade matte, historia och sedan svenska, slutade 2. Efteråt stötte jag ihop med Felicia och vi blev hemskjutsade av hennes pappa i hans helgryma cabbade mustang. Ikväll kommer min mamma hem från en liten jobbresa och vi ska hämta henne på tågstationen. 
Blir kanske något inlägg senare,  är inte säker, men vi får se! 
Ha en superbra fredag. Kram från lilla mig.
 
 

motljus

svartvitt motljus

en torsdags morgon

 
Nu sitter jag i skolan. Svenska står på schemat. Vi håller på med Shakespeare så vi ska kolla på en film, Romeo + Juliet, med Leo Dicaprio. Har redan sett det mesta av filmen men det ska bli kul att se hela på en gång för en gångs skull.

höstgrejer

Dimma på morgonen, kyligt och lätt att andas. Hösten är min favoritårstid. Rutinerna är igång igen och längtan om jul smyger sig på en. 
Idag började jag 8 med idrott och efter det matte. Slutade 11 och nu sitter jag och titta på one tree hill. Vi får se vad som händer senare :)


HÅKAN

Idag har det varit en superbra dag!
Köpte biljetter till älskade Håkan Hellström i december! Är så himla lycklig! Längtar jättemycket!
Så med andra ord har min lördag varit sååå bra! Hur har er lördag varit? Minst lika bra hoppas jag!


Eveningsun

 
Utrustning: Sony a77 + Sony DT 50mm/F1.8 SAM + Stativ + Fjärrutlösare
Redigering: jag
Foto: jag
På bild: jag

Självporträtt ala kvällssol i Jönköping. Genom en parsien dessutom. Wow. Som sagt slutade jag 12.15 idag och vad gör man liksom. Har all tid i världen till att stå och posa framför en kamera på ett stativ. Livet är fantastiskt.

Jahopp imon är det fredag (redaaan!?!?!?) och jag ska iväg till en kompis med en annan kompis och bli fotad för Mary - Kay. Före och efter bilder. Ska bli riktigt kul faktiskt - både att lära sig lite nya sminktips och att bli fotad. Oroar mig dock lite över före-bilderna.. Brr.

Hur som helst,hoppas ni gillade bilderna och jag önskar er en supertrevlig kväll. Puss.
 

Reaching for light

 
 
 Sony a77 + Sony DT 50mm/F1.8 SAM

Nu när Photoshop is back on track again så passar jag på att lägga ut lite bilder som jag fotat sen senast. Här har jag fotat händer i motljus i ett taskigt försök att verka kreativ haha 

Torsdagslunch

 
 
Slutade 12.15 idag så jag drog hem och gjorde lite lunch i form av Gamla söder-te och knäckebröd med ägg. Har aldrig prövat knäckebröd med ägg, men det var faktiskt gott! 

Ni får också ursäkta att det varit lite tyst här ett tag. Det beror på att jag inte har haft tillgång till photoshop. Det tog slut för några dagar sedan och hade problem i skolan med att uppdatera det, men idag vart det fixat! :D