VECKANS BLOGG

Vi drar igång en veckans blogg nu. Vinnarna utses på fredag, eller på söndag. vi får se ! Reglerna är enkla, ni gör såhär:
   -Kommentera detta inlägget med något i stil med "jag är med" 
   -För större chans att vinna , följ mig på bloglovin' (kom ihåg att skriva det i kommentaren)

Tre vinnare utses, och EN AV DEM kommer att få en länk med en bild i min sidomeny i en vecka !
 
Så, lycka till nu ! :D
 
AVSLUTAD

THE SWEDISH OCEAN

I Falkenberg hade jag typ två riktiga soldagar men lite fick jag bada och sola i alla fall ! :D

FLOWERPOWER

Lite bilder jag tagit på olika blommor under den senaste tiden !

MY LIFE IN BEFORE I DIE PICTURES

 
 
Hur är det med er ? Har ni någon lista ?

TEMA; NÄRBILD

Här är ett litet tema inlägg, denna gången om närbilder, så här är lite bilder som jag fotat på både natur och mig själv! Enjoy

SVAR PÅ LÄSARFRÅGA

Jag antar att du menar min stickade tröja från Gina Tricot. Jag köpte den för 399 kronor ! Den är jätte skön och as snygg tull ett par svarta stuprörsjeans eller ett par shorts. Nu till sommaren kan man ju ha den över en bandeu. Jätte mysig är den med ! :D
Här nedanför får ni en bild på den !

BILDER FRÅN VARBERG / MEDELTIDSMÄSSAN

Här kommer några bilder från Medeltidsmässan i Varberg. Vi var där när jag sov i husvagnen i Falkenberg. Vi gick öven in i museet och tittade på bockstensmannen. Det var riktigt intressant och kul !

NEW IN

 

Måste bara berätta om ett kap som min mamma gjorde idag. Hon hittade den vita skinnvästen från Gina Tricot som innan kostade hela 499 kronor. Den var nersänkt till 99 kronor ! Heeelt sjukt ! Kapkapkapkapkap


THE SUN'S HERE

// linne JC // jeansshortsen har jag gjort själv // bälte H&M // skor Scorett // solbrillor Monki // armband från Spanien //
Idag tittade verkligen sommarsolen fram. Passade på att ta lite bilder på hur jag går runt idag ! Har på mig shortsen jag klippt till själv. Vad tycker ni om dem ? Jag älskar dom i alla fall.
Just nu sitter jag och tittar på Vampire Diaries - mitt liv i ett nötskal.

SOLNEDGÅNG

 
Här är lite bilder som jag och Gustaf tog i Falkenberg. det var en av de finaste solnedgångar jag sett ! Vad tycker ni om bilderna ? :) 

POLKAGRISAR

Jag älskar verkligen Gränna. det är världens mysigaste lilla stad/ort/ställe ! Jag åt världens godaste pizza och vart man än gick så smög sig doften av polkagriskok in. Visste ni att jag faktiskt praoade i Gränna i åttan ? Jo, det gjorde jag minsann.På de två bilderna längst upp ser ni stället där jag var ! Ska ni ut och praoa nästa år. Och Cabbe polkagrisfabrik finns att välja, VÄLJ DET ! Man får jätte mycket polkagrisar när man slutar , plus att de är jätte trevliga !

ÄNTLIGEN

Äntligen har jag fått tillgång till en dator ! Ni kommer snart får bilder från både Falkenberg och Gränna, men dock inte på en gång, ska dela upp det lite.
Hoppas att bloggen kommer bli liiite roligare för er at läsa nu, hehe !

KREATIV

Photobucket Pictures, Images and Photos
 
Härrom dagen klippte jag av ett par boyfriendjeans till ett par shorts. Här är en dålig bild på resultatet, har ju fortfarande ingen tillgång till en dator. Men tänkte köpa lite nitar och sätta fast på dem. Tänkte sätta fast lite nitar på axlarna på min skinnjacka med, vad säger ni om det ? :)

DAGEN IGÅR

Photobucket Pictures, Images and PhotosPhotobucket Pictures, Images and PhotosPhotobucket Pictures, Images and Photos
 
Igår träffade jag Feliciavåp kvällen. Vi åkte till åsasjön och satt där och tittade på när folk fiskade, höhö, sen gick vi tillbaka till Tabergscentrum, och sedan tog vi bussen hem. 
Just nu sitter jag och tittar på filmen "En blomma i Afrikas öken" en av mina favoritfilmer ! 
Hoppas ni får en bra dag !

SUPER MARIO BROS

Photobucket Pictures, Images and Photos
 
Sitter framför tvn i fatboykudden i klädd mina slappa boyfriend-jeans och spelar Super Mario Bros till Wii. Super Mario måste vara det roligaste kultspelehegemoni tiderna - till både Nitendo och Nitendo Wii! Eller vad tycker ni ? :)