FRÅGA: VILKET PROGRAM ANVÄNDER DU TILL DINA HEADERS ?

 
 
Först och främst, tack så jätte mycket gulliga du ! Angå
ende din fråga så är det faktiskt så att jag använder mig av online-sidan www.picmonkey.com ! Jag äger inte photoshop eller något annat ! Picmonkey är den nya versionen av den nerlagda sidan Picnik, som jag använde mig av innan. Man kan göra det mesta på Picmonkey ! :D

BEAUTIFUL LIGHT CLOSER AND CLOSER
Detta var några bilder som jag tog idag i skolan. Det tillhörde inte uppgiften, men jag hade lite tid över. Jag fick in en fråga om jag inte kunde berätta lite mer om min skola, och min linje som jag går. Det ska jag göra också, men tyvärr inte riktigt än. Tror det blir någon gång nu i veckan !

DAGENS FOTOLEKTION

tidsinställt. Vi hade Foto-media idag i skolan. Vi skulle jämföra de olika bländarvärderna. Såhär blev mina bilder ! Vad tycker ni ? :)
 
bländareF4

bländare F22

tamron 70-300mm


ROCK ON !

// tröja kortare fram längre bak H&M Trend // jeans Gina Tricot // jeansväst f.d jeansjacka H&M // kofta Gina tricot //bälte från Island // tygpåse Monki // klocka Ur&Penn // skor Vagabond // Clubmasters //
 
Såhär såg jag ut idag. Det har varit väldigt varmt idag tycker jag, fast ändå har jag fryst inne i skolan. Hade en stor håltimma ensam så jag drog till stan och köpte en Vampire Diaries-bok och en fake töjning. 
När jag slutat kom John till skolan och vi åkte tillsammans hem till mig och nu sitter vi här och tittar på Robinson.
 
Och förresten ! Jag fick in en fråga i en kommentar om jag inte kunde göra ett inlägg om min linje. Kanske gör det imorgon ! Slutar dock väldigt sent. Går från 8.00 till 17.00 så vi får se om jag överhuvudtaget orkar göra någontling imorgon, haha !

MIN SKOLA

Som ni alla vet så började jag gymnasiet nu efter sommaren. Per Brahe gymnasiet Estetiska programmet inriktning Estetik & Media. Snacka om att jag stormtrivs! Klassen är bäst, skolan är bäst, programmet är bäst och lärarna är till och med bäst ! Det var till och med så att jag längtade till skolan i söndags. Ja, det är sant
 
 
 

SHOPPING I LÖRDAGSSom sagt så shoppade jag massor i lördags. Jag, mamma, Felicia och hennes mamma ! Här var en bild på alla fynden ! Älskar verkligen mina vinröda byxor och min plommonlila/vinröda tröja ! Egentligen älskar jag allt ! Haha ! Om ni undrar vart något är ifrån är det bara att kommentera så svarar jag på kommentaren här nedanför ! :)

MUSIC IS MY AEROPLANE

Förlåt för att jag varit lite frånvarande men jag har knappt varit hemma. Det är ju det här med skolan, och vi har inte fått våra datorer än, så jag kan inte uppdatera därifrån, och i går var jag i Åtvidaberg hela kvällen, kom hem typ halv tolv. Jag bloggar så ofta jag kan och när jag orkar. Gymnasiet suger verkigen musten ur en, och då har vi knappt börjat jobba på riktigt än... Men det är kul, jag trivs VÄLDIGT bra och mina lärare är suuuuper. Särskillt Naturkunskapslläraren ! 
Tänkte lägga upp en bild eller två på skolan jag går i, men det kommer lite senare ! :)

BIO DAGS !

Photobucket Pictures, Images and Photos
 
Jag och Felicia och våra mammor var på stan idag och shoppade loss ordentligt ! Ni får se lite bilder på allt antingen ikväll eller imorgon. Är inte säker på om jag hinner idag, eftersom att min och Felicias familjer ska gå på bio i kväll och äta middag på O'Learys ! Som sagt, vi får se ! :D

NYTT SKAL

Mamma kom hem med ett nytt iphone skal till mig igår ! Har velat ha det sedan jag fick en iphone. Så gulligt ! :')

WILL WE FEEL THE SAME OR LET IT BE ?

//tröja Monki // jeans H&M // blus Monki // skor DinSko // väska Gina Tricot//
 

Såhär har jag gått runt idag. Idag började vi följa schemat i skolan och vi hade vår första media-foto lektion. Vi snackade mest bara lite, men det verkar riktigt kul ! 
Jag kan ju tillägga att jag hade jäkligt ont i fötterna när jag kom hem.... Skorna är en plåga att gå i... På toppen av det så missade jag Månsarps-bussen med en ynka minut ! Men jag ska inte klaga, livet äger.
 

KICK-OFF MED ESTETIK & MEDIA

I torsdags var ettorna från ES1c & ES1e i Norrahammars fabrikslokaler för att vara kreativa. Vi kastade vattenballonger fyllda med färg på ett stort papper och vi fick fota några av eleverna. Mjöl-bilderna bev inte så bra eftersom att man inte fick ta med blixt, då fotoläraren använd bixt på sin kamera osv.

Men här uppe hittarna på batik-ballong-kasningsakomaken och längre ner hittar ni modell-bilderna med mjöl ! :)
 
 
 
 
 
 
 

SHADOWS OF A MAN, A FACE THROUGH A WINDOW

Bild ett
Modell: Madde 
Fotograf: jag
Bild två & tre
Modell: jag
Fotograf: Madd
 
Bilder som jag och Madde tog i går på kick-offen med klassen !
Bilder från målandet och mjöl-slänganet kommer snart !

UPPTAGEN

Photobucket Pictures, Images and Photos
 
 Förlåt för att jag inte lagt upp bilder från idag ! Jag har inte hunnit. John hälsade på en stund efter skolan. Han drog för en stund sedan ! Nu ska jag duscha och mysa ner mig framför en film :)

KREATIVITET PÅ HÖG NIVÅ MED ES1E

Photobucket Pictures, Images and PhotosPhotobucket Pictures, Images and Photos
 
Detta har vår klass hållit på med idag ! Färgkastning och mjöl-fotografering ! Mer bilder från min systemkamera kommer när jag slutat och kommit hem ! :D

PINK FLOWER IN BLACK & WHITE

Här är lite bilder som jag tog idag efter skolan. Mina älskade polkagrisblommor deras små växtkompisar i svartvitt ! Hoppas att ni gillade dom ! :)