twiggyportrait

 
Sony a77 + Sony DT 50mm/F1.8 SAM

Igår kom min nya kamera hem till mig! En Sony a77. Den är verkligen skiiitbra och jag är jättenöjd! Så idag gick jag ut och fotade lite Twiggy-inspirerade självporträtt. 
Efter det så åkte jag och familjen och mötte upp min moster och mina två kusiner. Vi skulle egentligen gå på bio, men det blev äventyrsgolf på rosenlund i stället!

ashley olsen teckningen är äntligen klar

 
Det tog sin tid, men nu är den änltligen klar! Det blev inte världns bästa bild på den, har ingen scanner, så får ju ta kort på mina teckningar med mobilen eller kameran. 
Har lagt ner ganska mycket tid på håret, det var nog det som tog längst tid, håret och själva ansiktet. Berätta gärna vad ni tycker! Den nedre bilden är tagen med mobil, så skuggningen ser ganska flammig ut, men jag lovar att det ser bättre ut i verkigheten, haha !

midsommarhelg

Sony a230 + Sony DT 50mm / F1.5 SAM

Var i sommarstugan mellan torsdagen och söndagen för att fira midsommar med familjen, en av mostrarna, min morbror och alla kusinerna! Det är väldigt mysigt att vara där och man kan verkligen avskärma sig från allt här hemma. 
Idag var jag på stan med Felicia. Köpte inte så mycket, bara en eyeliner. Det regnade, vilket var ganska tråkigt. Något som däremot var roligt var att jag fick ett samtal från Cirkus Scott och de berättade att jag fått sommarjobbet jag sökt hos dem! Det ska bli sjukt kul! :D

världens sötaste te

Ikväll åker jag till sommarstugan för att fira midsommar. Jag stannar tills på söndag, men jag ska ha med datorn, men det är inte säkert att jag uppdaterar, vi får se hur vädret blir! Kameran ska ju självklart med i vilket fall!
Och förresten när jag, mamma och Emil var och handlade hittade jag detta underbart söta teet. Det luktar himmelskt! Längtar tills jag ska smaka på det.

stor tröja & blommiga docs

 
 
Tröja: Monrow
Skor: Dr Martens

bilder från första veckan av sommarlovet

För exakt en vecka sen slutade jag skolan för i år och tog sommarlov. Det var extremt efterlängtat, men tyvärr så har jag haft feber och halsont + en förkylning, så denna veckan har väll inte varit super. 
Här kommer några bilder från denna veckan! Det är en bild på mig och mina vännisar, bilder från min lillebrors skolavslutning och från min kusin Saras student.
 
 
 

kavaj och sånt

 
jacka Monki / byxor Dr Denim / skor TOM'S / solisar Gina Tricot / rygga Fjällräven
 

Slutade vid elva idag efter en timmes idrott. När jag slutat drog jag och Madde in till city och jag tog två hål i öronen. För sju veckor sedan tog jag ett hål uppe i högra örat, denna gången tog jag ett strax under det hålet, så nu har jag två hål där uppe. Tog även ett i andra örat också men det var nere i örsnibben, så nu har jag två där.(Ni kanske ser det på första bilden om ni kollar noga på örat!) Är grymt nöjd! Nu blir det nog inga fler på ett tag :D

sandagymnasiets bal i jönköping

När jag åkte in till stan för att titta på Sara och Joakim så passade jag på att fota en del andra också. Så här kommer en bildbomb på alla lyckliga treor ! :)
 

Sony a230 + Sony DT 50mm/F1.8 SAM

sara och joakim

 
Idag gick mina fina kusiner Sara och Joakim balen! Sjukt vackra och stiliga båda två! Önskar dem en super trevlig kväll! :D

längs göta kanal

Igår åkte jag, familjen och säkten från pappas sida upp till Töreboda för att cykla längs Göta Kanal. Det var en jättefin dag och vi hade det jättebra! Vädret var perfekt och jag fick många fina foton till samlingen!
Vad tycker ni om gårdagens bilder ? :D


 
Sony a230 + Sony DT 50mm/F1.8 SAM

idag var det riktig sommar !

Denna fina nationaldag har spenderats med att måla om boden på vår baksida i 25 gradig värme. Inte ett enda moln i sikte! Detta är vad jag kallar riktig sommar! Brände mig dock riktigt regält på ryggen eftersom att jag oftast hade ryggen åt solen, men det får man la ta i guess! 
Framför mig väntar en riktig långhelg och efter det har jag bara två lektioner kvar till sommarlov! Hur gött är inte det! är ledig torsdag, fredag, lördag, söndag och måndag! På tisdag har jag bara idrott, slutar elva och på onsdagen har jag bara engelska, börjar ett och slutar tjugo över två! 
På onsdag firar även jag och John två hela år tillsammans ? Kan det bli bättre ?!

victoris's secret; coconut passion

Viktoria's secret mist har äntligen kommit till Jönköping! De finns att köpa på Parelle Cosmetics på Östra Centrum för 120 kr/st! :D

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM @ EMMAISSON


snart sommarlov

Kan inte fatta att det snart är sommarlov. Sjukt gött!  Fast det goaste är nog att jag idag gjorde mitt sista prov (var mer som ett läxförhör) och att alla lektioner som är kvar innan sommaren är jättegoa och man tittar nästan bara på film, haha !