night skies

 
Sony a77 + Tamron 18-200mm 

När jag kom hem från skolan vid halv fem ungefär så såg jag att natthimlen var så himla vacker! Så jag vandrade iväg med kameran till kyrkogården och fotade stjärnor. Detta var faktiskt första gången jag gjorde det, så var inte riktigt säker på hur jag skulle göra, men jag testade mig fram. Blev faktiskt själv förvånad över resultatet! 

oinspirerad

 
Har haft så sjukt mycket på gång. Har börjat läsa teori på körskolan nu också så det är två gånger i veckan. Sen var jag på anställningsintervju också + massor med läxor, matte osv. Kan börja med att säga att jag fick jobbet. Så sjukt roligt ! 
Kan avsluta med att be om ursäkt för min oinspiration, om det ens är ett ord vill säga.

perfect darkness

Sony a77 + Sony DT 50/1.8 SAM 

Hejsan! 
Idag fyller min pappa 40 år så kalas står på schemat. Kan man förresten säga "kalas" när personen i fråga fyler hela 40? Haha.
Jag är heeelt klar med föreredelserna så jag ställde upp stativt och släkte ner rummet. Här ovanför ser ni resultatet. Blev ganska nöjd ändå, även om det bara var en helt oplanerad fotografering. 
Vad tycker ni? 
Imorgon ska brorsan spela hockeymatch, så jag ska hänga med och fota lite. Annars händer inte så mycket denna helgen. Varvar mest ner efter veckans prov.
 

come on skinny love just last the year

Sony a77 + Sony DT 50/1.8 SAM
Man känner att vintern är påväg. Vindarna är isiga.

galenpanna

Se det här som en sneak peak på porträtten - eller nåt
Ja, såhär ser det ut ibland. Nej, men asså, ibland blir man trött på att smizea in i kameran och tålamodet brister, då bir det såhär. pretty awesome

stickad polo

 
Polotröja från Gina Tricot / Kappa från Monki / Dr Martens

Slutade tolv idag. Så jag passade på att fota dagens medan inspirationen fortfarande var igång. Knäppte några porträtt också som kommer senare, eller kanske imon. Måste plugga matte inför provet vi har imorgon. Kommer nog gå skit ändå, men ah... ändå.

Förövrigt har dagen vart bra. Jag har övningskört en stund med farfar på eftermiddagen. Det gick bra, har i alla fall inte panik längre. Och ett litet tips till alla er övningskörare där ute - tuggummi. det hjälper. lovar.
 

vacker dag

 Holocene - Bon Iver
Delar med mig av en fin låt här ovanför som ni kan lyssna på medan ni skrollar nedåt. 
 
Några skitbilder från idag
Slutade som vanligt 11 idag efter en go dag. Startade dagen med ett yogapass på friskis och sen en mattelektion. När jag kom hem kände jag mig superinspirerad och började spela in en produktfilm. Vi har en läxa i filmproduktionen där vi ska göra en produktion själva och denna gången var det i form av en produktfilm då. 
Den blev klar typ fem och jag blev faktiskt ganska nöjd med hur resultatet blev. Hoppas filmläraren gillar den med nu bara ! 
Imorgon väntas en muntlig redovisning om romantikern Johann Wolfgang von Goethe, samt öveningskörning! Ni får ha det så bra så länge! Kram 
 
P.S Jag har klippt av 15 cm av mitt hår.. Det ni..!

borta

 
 
Några spontana bilder från PB dagen i lördags
Tog äntligen upp datorn för att blogga. Har verkligen inte varit på blogghumör den senaste månaden, och jag ber om ursäkt. Jag pallar bara inte sitta vid datorn nu för tiden. Trots detta tar jag ju fortfarande bilder, måste bara ta steget och ladda in dem i datorn vilket tydligen är ganska påfrestande för tillfället. 
I lördags gick jag i skolan - ja, jag vet, hemskt - det var PB dagen och folk fick komma till Per Brahe och kolla in läget. Många nior kom och var intresserade av programmet jag går på, estetik och media, vilket var jätteroligt!