dukat

 
Här är det nyårsdukat och fint på våran altan. Brasan är igång och porslinet framme!

årets sista outfit

Klänning: Gina Tricot
Kofta: H&M Trend
Skor: Vagabond
Silverarmband: Fick jag av älsklingen i julklapp
 
Och nu är tiden inne för mig att visa årets sista outfit. Idag är det nyårsafton och här hemma lagas det god mat. Jag ska inte iväg någonstans utan jag stannar hemma iår. Tycker att det är mycket mysigare. 
Men såhär ser jag ut i dag i allafall! 


nyårsfrillan

 

Såhär ska mitt hår se ut i håret imorgon. En krona av flätor.

plus

Tröja från VILA
Den här tröjan köpte jag på rean igår. Köpte ju givetvis flera plagg, men jag visar det imorgon! Då ska ni också få se min nyårsoutfit! Tänkte lägga ut redan ikväll hur jag ska ha mitt hår! :D

tusch och blyerts

Är äntligen klar med cigarett-kvinnan! Har sålt den också för den delen. Denna bilden är dock tagen med mobilen så den har lite hög kontrast! Ska försöka ta en bättre bild på den imorgon ! 
Då får ni även veta vad jag har shoppat för något idag ! Jag och mamma drog till stan medans vi väntade på att min brors hockeymatch skulle börja, och det blev en del faktiskt. Allt var på rean och jag har kollat på nästan alla de plagg jag köpte idag, när de var på ordinarie pris! En nyårsklänning blev det också kan jag säga!


studded bra

Hem från stan igår fick jag också med mig denna! Dock köpte jag bara den svarta BHn från H&M och direkt när jag kom hem plockade jag fram mina gamla nitar och började nita. Hade inte särskilt höga förhoppningar om den faktiskt, men när jag blev klar så blev jag faktiskt väldigt nöjd! Super nöjd till och med! Den kommer att få sticka fram under många tröjor framöver! 

Har också fixat lite i designen. Nu har den en helt ny stil, vilket är lite häftigt då jag egentligen bara ändrade fyra saker; bakgrunden, headern, bilden i sidospalten och typsnittet. Vad tycker ni om förändringen ? Hiss/Diss ?

sen dagens

Tröja: H&M Trend
Kofta: H&M 
Byxa: Gina Tricot
Skor: Vagabond
 
Såhär har jag gått runt på stan idag. Bytte dock skor. Det var gladhalt ute ! Köpte inte så mycket idag, bara lite rit-saker och hårspennen. Och en annan sak med som jag visar er imorgon! Håll utkik ! :D

suddigt

Ska dra in till stan om några minuter. Ska köpa lite nya teckningsateraljer. Skulle egentligen träna med John vid tio idag, men jag var inte på topp igår, så jag hoppade över det. 
När jag kommer hem så får ni se hela ourfiten, uatn suddigheter. 

elithockey

Efter dagen på stan så gick jag på hockey med min pappa. Det var HV71 mot Brynäs. HV vann såklart, haha. Det här var första gången jag hade med mig kameran till en riktig hockey match. :)

mellandagsrea

Igår var jag med min pojkvän John på mellandagsrean. Handlade inget särskillt, bara en ny rouge. Efter stan så gick vi till Chili Thai och åt och hade det trevligt! :)
Har ni köpt något på mellandagsrean ? :)

planer inför dagen

Idag ska jag in mot stan med John för att kolla runt lite på mellandagsrean. Tänkte kolla på liite kläder tror jag, men tror inte att jag kommer hem med något. Vill nog spara mina pengar tror jag. Dock kanske jag kommer hem med lite nya turschpennor som jag kan rita med, det skulle vara kul :D

juldagen

Idag firade vi juldagen hos min farmor och hos min mormor och morfar. Jag och familjen åkte till farmor vid elva någon gång. Där fikade vi och fick julklappar. Efter det drog vi till mormor och morfar, då vi åt isländskt julbord. Kalkorn och lever. Haha! Är inte så förtjust i lever direkt, men kalkorn är mumma! 
Morfar letade reda på sin gamla externa blixt som jag fick prova, funkade perfa så jag fick behålla den! :D 
Bilderna här under är fotade med det nya objektivet jag fick! Är sjukt nöjd. Bästa ever!
Imorgon ska jag och John in till stan för att kolla runt på mellandagsrean förresten. Tror inte jag kommer köpa något, är snål även om det är rea.
 
Hos farmor:
 
 
Hos mormor: (det blev inte så många bilder när jag väl hade rensat..)

julafton

Åh denna julafton. Jag älskar julafton.... När jag vaknade tidigt, tidigt på morgonen så låg det massor paket under granen. Efter frukosten gjorde vi oss i ordining och sedan åkte vi ut till min farfar. Han bor ute på landet, så där var det ju hur mysigt som helst! Vi åt julmat och hade trevligt. Vid tre var det såklart dags för Kalle Anka . Där sitter jag, snart sjutton år gammal, och skrattar som en galning, och jämte mig sitter min elvaåriga bror och halvsover, haha !
Paketerna öppnade vi inte förrän sex, det är en tradition i min familj. Mamma tror att det är lite isländskt påbrå på det, då min svenska släkt river upp paketen redan direkt efter Kalle. Men är det julafton så är det, och då ska man längta, annars är det ju inte så kul..

Tänkte lista upp de sakerna jag fick, orkar inte ta kort på allt, haha.
  - Ett 50mm F1.8 - objektiv
  - En fjärrutlösare (ÄNTLIGEN)
  - Två böcker
  - Hela andra säsongen av Vampire Diaries (jag samlar)
  - En gammaldags väckarklocka
  - Massa smink
  - Massa kläder
  - Nya tränings-kläder
  - 1730 kr
  - Tre biobiljetter
  - En sommarupplevelse i sommar
  - En extern blixt. Dock var den inte menad som en julklapp. Fick den helt spontant av morfar då han hade hittat sin gamla.
 
Jag tror att det var rubbet. Är sjukt nööjd ! Kunde inte bli bättre !
Jag hoppas att ni fick en superbra julafton i alla fall ! Kram ! 

god jul

Önskar er alla en jättefin julafton! Drar till farfar nu. Paketen öppnas vid sex och jag är sjuukt nyfiken. ÄLSKAR JULEN!

facelook


Dagens facelook