gamla goa tiden

 
Här kommer en smärre bildbomb med bilder på lilla mig. 
Förlåt för att det är halvdött här, men jag vill inte göra massa skitinlägg, jag gör hellre stora inlägg, än små! 
Hoppas ni har haft en superbra våffeldag! Imorgon har jag studiedag, och den kommer bestå av jobb, CV avlämningar och chili thai! PUSS.

spontant hårfärgsbyte

 
Igår fick jag ett ryck och bestämde mig för att färga håret lilarött. Vilket jag gjorde. Nu går jag runt med ett mörkbrunt hår som glänser i lila och rött. Kommer nog hänga fast vid denna färgen ett tag nu, blev verkligen nöjd med den! 

måndagJupp. Måndag igen. Idag händer inte så mycket faktiskt, först har jag bild i tre timmar, sen historia, religion och engelska. Ikväll ska jag träna lite hade jag tänkt. Annars händer inte så mycket. Jag hoppas att ni får en bra måndag. Kram ! :)


bästa statistiken på längeIdag har jag märkt att min statistik skjutit i höjden. Såhär bra har den inte vart på ett helt år. Sen har jag också fått massor med kommentarer. Och jag är väldigt glad över det! Det roligaste med att blogga, tycker jag, är att få respons på sina inlägg ! Det måste ni väl ändå hålla med om? 
Men hur som helst, nu innan jag skulle sova så kollade jag tunt lite på blogg.se's framsida och efter ett tag upptäckte jag att jag fanns med på topplistan över mest kommenterade bloggar idag! I och för sig bara på en 18e plats, men för mig är detta väldigt bra! Så himla roligt! Tack, ni är fantastiska , puss på er alla! 

stjärnor, moln och månen

Detta är ju inte direkt mina bästa stjärnbilder (om man tänker på kvaliteten), men tyckte ändå de blev ganska coola när molnen gled förbi i bild och absorberade massa ljus från månen och gatlyktorna (därav de olika färgerna på molnen)
Idag har statistiken skjutit i höjden ganska rejält. Det har jag nog mina tatueringar att tacka, haha. Väldigt roligt att få så mycket bra respons på dem! Jag är verkligen sjukt nöjd.
 

MINA TATUERINGAR

 
Nu har jag vart lite frånvarande igen. Har haft väldigt mycket i skolan osv.
Hela mitt sportlov var helt proppfullt. För det första har jag varit sjuk i 3 veckor, blev frisk först för några dagar sedan. Under sportlovet var det värst och då hade jag hela veckan planerad med körlektioner, teoriprov, körprov, tatuering osv. 
Så vi kan ju börja med att säga att jag har fått KÖRKORT! Okej, jag har haft det i tre veckor nu, men ändå! Sen, som ni ser på bilden så har jag tatuerat mig! 
Drömfångaren var inte så jätteplanerad, jag bestämde mig för den typ tre veckor innan tiden, men dödsrelikmärket var mer planerat om man säger så. Har velat ha den sen jag var 15 år, och nu äntligen sitter den där! Jag är så sjukt himla nöjd, med båda två!