young and beautiful

Lite bilder från de senaste dagarna

Igår var jag nere i olofsbo för dagen med familjen och imorgon åker jag ner till skrea men min och Felicias familj. Jag stannar kvar några dagar längre än min familj tillsammans med Felicia oså åker vi hem tillsammans nästa vecka någon gång. 
Kameran hänger med såklart :)

new haircut

 
Drog in en sväng till stan för att möta upp Julius. Han har lånat en bok av mig som skulle lämnas tillbaka. När vi skiljts åt så gick jag runt i lite butiker. Köpte en jättefin tröja på gina som jag ska visa någon gång framöver.
På gina sprang jag också in i Felicia (en tjej jag lärde känna på cirkusjobbet) så vi gick runt i lite butiker och trevligt. 
När hon drog hem så fick jag ett ryck och sprang in hos en frisör och klippte av mig håret. Inte allt då såklart, men tunnade ut väldigt mycket. Frisören sa att det var det tjockaste håret hon hållt i i hela sitt liv haha och jag tror henne, seriöst, haha! Klippte av 5-6 cm :D

wonderful life

 
Linne H&M / Shorts H&M / Skor Memphis One /  Jacka Levi's

Såhär har jag gått runt idag. Eller ah, hava dagen iallafall. Jag och min lillebror Emil åkte in till stan för att gå på bio (Dumma mig 2, suuuuperbra dessutom!) så vi åt där inne också och självklart så spillde jag på mig - som jag alltid gör. Så jag sprang in på Indiska och köpte en jättesöt blus som jag sedan bytte till.
Annars har det vart en lyckad dag med 25 + grader och strålande sol! 
Hoppas att ni har haft det lika bra!

summertime sadness

 Sony a77 + Sony DT 50mm F1.8 SAM
Fick ett ryck och drog ut för lite porträttfotografering igen, haha. Bildbomb 123

right from the start i knew that i've found the home for my heart

 

i 've been out on that open road

Sony a77 + Tamron 18-200mm F3.5-5.6
Sommar. Härligt väder. Det har varit hur varmt som helst de senaste dagarna, bortsett från igår då det var lite kyligare. Har fått jättemycket färg (för att vara jag) och sommarfräknar. 
Har inte varit inne på bloggen på jättelänge, men det är ju sommarlov, och det har varit sjukt fint väder, och då ska man ju passa på att vara ute, eller hur ? 
Bilderna ovanför var jag ute och fotade alldeles nyss. Visste inte om de skulle vara i svartvitt eller färg, men till slut bestämde jag mig för svartvitt, vad tycks ? :)
 

fotografering vid rocksjön del 3: jag

SONY a77 + SONY DT 50mm/F1.8 SAM
Fotograf: Madde och Jonna

fotografering vid rocksjön del 2: madde

SONY a77 + SONY DT 50mm/F1.8 SAM
Fotograf: jag

fotografering vid rocksjön del 1: jonna

I går var jag, Madde och Jonna och fotade vid en sjö i Jönköping som heter Rocksjön. Komme att lägga upp fotona i 3 delar. Jonna, Madde och jag själv. 
Förresten så om uppdateringen blir lite dålig nu i helgen så är det för att jag precis börjat jobba på Cirkus Scott. Ska jobba där tills på söndag ihop med Madde och några till. Det är skit roligt!
SONY a77 + SONY DT 50mm/F1.8 SAM
Fotograf: jag