Details

Ny skinnkjol och stickad tröja, båda från H&M
Jaha. Redan torsdag. Och imorgon är det fredag. Även om sommaren är slut går tiden fortfarande snabbt. Inte konstigt egentligen med mitt goa schema och roliga lektioner. Är man estet så är man. 
Men hur som helst så slutade jag kvart över tolv idag. Gick lite på stan och åkte sedan hem och kollade på det nya pretty little liars avsnittet. ÅHHH så spännande det är nu, kan inte få nog! 
Har ni någon favorit serie? Mina är PLL, Sex And The City och One Tree Hill . 

Kräftor

 
 
Det bästa med hösten, förutom kläderna och själva vädret förstås, är kräftorna. Älskar det! Har längtat så, och härrom dagen kom min morbror förbi med två lådor. Hela familjen var så sugna att vi öppnade dem direkt! 
MUMS

Reflection

 
Livet rullar på. Har nu gått en vecka i skolan och vi har börjat komma i fas nu. Har inte haft så mycket tid för att blogga, men jag ska bli bättre nu. 
I morse skulle jag egentligen till tandläkarn och jag skulle ta bussen 07.08, men bussen var sen och kom vid 07.30, så jag missade tiden. Kom sent till skolan med. Det är för jävla dåligt alltså. Busschaufförerna säger inget heller, de förklarar inte anledningen till varför bussen är sen - hur ska man få en förståelse då? Jaja, jag blev jäkligt irriterad iaf. 
Nu har jag Mediaproduktion, textkommunikation. Slutar för dagen 12.15. Ska nog ge mig ut och fota lite, men vi får se. 
Hoppas ni får en bra dag i alla fall ! :D
 

Bilder från Marmaris, Turkiet 2013

En riktigt skön och rolig semester. Här nedanför kommer lite bilder från resan. Den femte dagen åkte vi ut på en båtresa i Gökovabukten där vi åkte runt och stannade till på fem ställen där vi fick bada. Det var mellan 3-15 meter djupt på diverse platserna. Vattnet var så klart och turkost att man såg ända ner till bottnen, även där det var 15 meter ner. 
På ett ställe, där det var 3 meter ner till bottnen, kunde man simma ner och plocka upp snäckor och gamla sjöborrar. Jag fick upp ett sjöborre-skal, en liten eremitsnläcka och en korallsten. Bild kommer lite längre ner.
 
Allt som allt var semestern den bästa i Turkiet. En lite mindre rolig sak var väl att jag blev stucken av en jättestor geting precis under ögat, då den satte sig på mitt ögonlock när jag blundade. Svinont gjorde det. Men men, turkarna var lika hjälpsamma som vanligt och de la vinäger på sticket och svullnaden gick snart ned. 

Men som sagt så var Marmaris helt fantastiskt, vi kommer nog aldrig åka till Side eller Alanya igen efter att ha besökt denna fantastiska staden!
 
Sony a77 + Sony DT 50mm F1.8 SAM + Tamron 18-200 F3.5
 

video från turkietresan

 
Den 8 augusti drog jag och familjen iväg på en resa till fina Marmaris i Turkiet. Det var lätt den bästa resan jag vart på till Tukiet. Har vart i både Alanya och Side, men Marmaris tar första priset!
Ni ska få bilder snart, men under tiden får ni den här lilla videon att titta på.

teckningsarkiv

Som de flesta vet älskar jag att rita. Brukar även ta beställningar, samt så säljer jag teckningar som jag redan gjort.
Tänkte visa upp att övning faktiskt ger färdighet. Här nedanför kommer lite bilder på några av mina teckningar från 2010 ända fram tills idag!
(Jag får ursäkta om bilderna är olika stora, tog några från min gamla blogg haha)


back in time

 
 
I morse klockan 5 kom jag hem från Turkiet där jag vart i en vecka. Det var superskönt att bara slappa och stänga av allt annat. 
Nu på kvällen klockan halv elva fick jag lite damp och ställde mig och fotade porträtt i lite "gammaldags" stil typ. Tycker faktiskt att andra bilden ser ut som ett sånt där litet plånbokskort som alla hade förr i tiden typ under världskrigsperioden. Blev la sådär nöjd. Men måste jag välja en favorit väljer jag nog första bilden.


a cherry on top

 
Parfym: Escade Cherry In The Air
Nagellack: Essie, She's Pampered
Länge leve körsbär! Det är min favorit i allt. Godis-smak, färg, det är till och med mitt favorit bär! Så varför skulle det inte vara min favorit lukt?
Det finns många ljuvliga parfym-dofter där ute, men Escadas Cherry In The Air tar fan hem alla pris! Har haft den hela sommaren och jag är helt galen. Synd bara att den är Limited Edition...

bikini-feber

 
Rosa bikini-top & underdel: Cubus
Blå underdel: H&M
Blå-mönstrad överdel: Bik Bok
Röd-mönstrad, pärlad över & underdel: Bik Bok

Än är inte sommaren över. Och det bästa med sommaren är ju att få köpa massa bikinis på rea! Okej.. Kanske inte det alldra bästa, men bra är det! Här är mina tre som jag användt denna sommaren. Älskar dem!

all along it was a fever

Sony a77 + Sony DT 50mm F1.8 SAM
Framför kameran: jag
"Fotograf": jag
Redigering: jag
 
Var ute och fotade idag i solnedgången och här är resultatet. Som ni kanske märkt så har jag en dille på smutsig, svartvit redigering haha.
För övrigt så längtar jag sönder tills imorgon ! Kommer blir bästa veckan på hela sommaren!

blades of grass on tiny bare feet

/Peplum Gina Tricot / Shorts Monki / Skor Weekday 2Hand/
Även om man inte vill tro det så börjar sommaren faktiskt lida mot sitt slut. Det är ynka 2 veckor kvar av lovet, men inga sura miner här inte! Går man världens bästa program på världens bästa skola så är det nästan som att man längtar tillbaka till den vardagen. Ser fram emot mitt nya schema (även fast det lutar åt att jag går 8-17 fyra dagar i veckan) och jag saknar min klass jättemycket!
Hur som helst så ska hela familjen in till stan idag för att fixa lite grejer, och jag går klädd såhär. Även om solen skyms av moln så är det upp mot 24 grader varmt. 

snapshots från falkenberg

 
Blandade bilder från veckan.
I torsdags kom jag hem från Falkenberg, där jag spenderat en hel vecka med familjen och Felicias familj. Vi hade ganska bra väder, men tydligen så hade man sett tromber i Halmstad en dag, men det enda vi  märkte av var kalla vindar. Här ovanför ser ni lite blandade bilder från veckan!
Nu är jag dock hemma och här har det varit upp mot 30 grader i skuggan. Ganska sjukt.