jönköpings marknad

Efter skolan idag så gick jag och John på Jönköpingsmarknad. Det var en grymt varm och halvsomrig dag. Det är såna här dagar som man verkligen längtar till alla lata sommardagar! 

pre-summer

shorts: H&M , blus: Veromoda , skor: Converse

fin dag

Kom hem från skolan för ett tag sedan och nu sitter jag vid v¨år ny iPad och spelar lite Candy Crush. Måste säga, det är livets spel! 

1969

Idag slutade jag tidigare från skolan, eftersom att jag är färdig med allt på filmlektionerna så jag behöver inte gå på några av de lektionerna fram till sommarlovet! Detta resulterar också i en riktigt go sovmorgon på fredagar!
Efter att jag slutade vid 12.15 så drog jag och svättades lite på gymmet. När jag väl kom hem så drog jag ut på en fotopromenix! Det växer blommor till höger och vänster nu - det är ju sommar snart ! :D

roses & cookies

Blandade bilder från helgen

helgen

I lördags var jag hos John och vi grillade hamburgare och hade lördagsmys framför Eurovision Song Contest. Har inte riktigt hunnit smälta att det hölls i Sverige i år, haha. 
Idag är jag ledig från skolan och det är riktigt skönt. Har städat och varit ute och sprungit och nu sitter jag och tittar på The Following ! Bra studiedag :D

en vacker dag hos farfar

Förra helgen var jag hos farfar och grillade lite. Har inte kunnat lägga ut bilderna förrän nu. Ni får ursäkta mig alltså. Har inte så stor lust med att sitta vid datorn när man kan vara ute i bikini och sola! 

lilla snigel


i grannens damm

 
Fotade min grannes fiskar i fredags. De är as coola. Tyvärr har de nästan precis vaknat ur sin dvala så de är lite människoskygga, därför ville de inte komma så nära - därav inte så många bilder. 
 
Klockan fyra ska jag och familjen ut och grilla hos min farfar. Ska ta med mig kameran och se om jag kan knäppa några foton. Det är så fint ute hos dom!

lillebror

Sony a230 + Sony DT 50mm/F1.8 SAM

09-05-13


Jacka: VILAJeans: H&M, Linne: Veromoda, Skor: TOM'S, Plånbok: Monki, Pilotbrillor: H&M
Ska åka upp till A6 med Felicia idag, och såhär ser jag ut. Regnet och åskan ligger i luften, men åhhh vad varmt och behagligt det är ute. Det blåser lite, men det blåser varmt, så himla skönt.
Gick sista dagen i skolan för denna veckan i går, så det är långhelg. Har långhelg nästa vecka med, hur skönt?!

bland vitsippornaUtrustning: Sony a230 + Sony DT 50mm/F1.8 SAM + stativ och fjärrlösare
På bild: jag
Redigering: jag
Bakom kameran: jag, typ

filmproduktion - musik video

 
När jag ändå håller på så kan jag passa på att lägga upp musikvideon som jag och Josef gjorde som uppgift på Film produktionen i vintras. 
Vi gick till piren, som då var HEEELT täkt med massor av is. Låten fick bli Nåt annat än det här, med fantastiska Melissa Horn. 
Kom ihåg nu att det fortfarande är Melissa som sjunger, jag mimar bara till låten. Det fanns inte tid att spela in nått själv. Hoppas ni gillar videon.

coming up...

Gick ut idag efter skolan och fotade lite självporträtt i det finna vädret. Hittade en fin plats där det växte ett hav av vitsippor. Bilderna kommer upp snart förhoppningsvis, men hinner jag inte klart med dem ikväll så kommer de imorgon ! 

hemma

Har varit i Valdemarsvik hela helgen med John och hans familj. Det är därför jag inte kunnat uppdatera något. Och så klart så glömde jag min kamera hemma i fredags, annars hade det kunnat bli några riktigt fina bilder, då vi hade grymt bra väder.. Men jag är ju som jag är, haha!
Vi har haft 21 grader och strålande sol hela helgen, så himla skönt! Och sommarfräknarna är framme igen, så himla mysigt.
Imon ska klassen ut med ekobussen. Ska bli jätteroligt, med världens bästa klass och världens bästa NO-lärare!