abstrakt

 

Sony a230 + Sony DT 50mm/1.5 SAM
 

Idag har jag haft filmlektion och vi blev klara med alla scener, så nu är det bara redigeringen kvar! Kanske lägger ut filmen här på bloggen, när den är helt klar, men det får återstå att se. 
Efter skolan fattade jag kameran och fotade lite. Här ovanför ser ni bilderna. Just nu sitter jag och tittar på Top Model! Sjukt kul att det dragit igång igen. Det är ett sjukt bra program för inspiration.

Såg förresten att jag blivit länkad i sidomenyn igen! Det är så sjukt kul varje gång. Blev väldigt glatt överraskad! Tack Blogg.se !
SÅ nu hoppas jag att ni stannar kvar och att ni gillar min blogg. Och om ni vill så kan ni följa mig på Instagram, sök på emajon så kommer jag upp.
 
Kram!

söndagsmys

Var i stan med mamma och köpte en locktång idag, och på vägen hem stannade vi och köpte fika till hela familjen! Nu ska jag sätta mig och mysa framför en film och förbereda mig för en ny vecka! :)

justin bieber - nothing like us

 
Sjukt fin låt från Justins kommande album med akustiska versioner av hans låtar. Denna är dock en helt ny låt som kommer att finnas på skivan. Börjar nästan gråta av den. Sjukt fin.

studiedagen

Spenderade studiedagen hos John. Vi åkte skridskor och tittade på film och mös med godis och pizza. Nu sitter jag och tittar på Vampire Diaries ! Som jag väntat! Dock har jag redan sett de 6 första avsnitten av den nya säsongen, kunde inte hålla mig, men ändå var jag as spänd innan avsnittet satte igång! 
Vad är ni ? Team Stefan eller team Damon ? :)
Jag är i alla fall team Stefan !

det här får vi aldrig tillbaka, det här är dansen före döden

Kamera: Sony a230 / Objektiv: Sony DT 50mm/1.8 SAM / Modell: jag / Redigering: jag

När jag kom hem från en lång 8-17 dag i skolan så satte jag igång och tog lite självporträtt. Efter det har jag pluggat och pluggat. Imon är det studiedag, alltså är jag ledig. Väldigt skönt med långhelg.
Nu ska jag titta på Person of Interest.
Hoppas att ni mår bra!

denna mörka gatan lämnar inga spår

Sony a230 + Sony DT 50mm/1.5 SAM
 
Var ute efter skolan och fotade lite. Sjukt kallt. Både islandskoftan och islandskragen gick på - till och med öronmuffarna!

shine bright


Tröja: Bik Bok
Byxor: Gina Tricot
Skor: Dr Martens
 
Hittade min outfit från i lördags på datorn, hade glömt att lägga ut bilderna. Lite glömsk osv, men vad gör det. Bättre sent än aldrig, haha !

noll inspiration

Japp. Så är det. Bloggen har varit extremt tråkigt det sista. Men det är för att den har kommit lite i andrahand. Ar mycket i skolan, en film ska bli färdiginspelad tills på fredag osv. Sen har jag träning vänner och såklart pojkvän. Sen har snön blivit lite tråkig att fota. Det finns ingen fin frost på träden längre, och sen har jag varit lite dålig med mina eksem i ansiktet så det är därför det inte blivit några självporträtt.. Men jag hoppas att ni har förstående för detta. Men jag lovar, jag ska bli bättre! Det är bara en liten stressig tid just nu ..


sjutton år

Ah det går fort. Jag är redan sjutton år och måste ändra infon i min sidomeny här på bloggen. Känns inte alls länge sedan jag gjorde det förra gången. Dagen har varit super bra! Har spenderat den med familjen och pojkvännen!
Hoppas att ni har det lika bra som jag!
P.S. Nu har ju ni som inte redan visste det, fått reda på varför min blogg heter tjugondejanuarii.
1. Tjugondejanuari med bara ett i var upptaget..
2. Det är min födelsedag ! :D


frost

Idag har det varit jävligt kallt, och blåst som in i. Det var -24 grader utomhus när jag vaknade i morse vid tio. Åkte in till stan med mamma på besök hos optikern. Vet inte om alla vet det, men jag ser för jävla dåligt, och jag har faktiskt glasögon. Dock använder jag dem endast när jag tittar på tv eller sitter i klassrummet, då jag inte ens ser vad som står på tavlan från första raden. #blindstyre

18-01-2013

Tröja: Gina Tricot
Byxor: Gina Tricot
Skor: Vagabond
Bälte: Mammas
 
Idag började jag vid halv ett och slutade vid två, ganska najs alltså. Fick äntligen tid att ta lite riktiga bilder, har saknat det enormt. Uppdateringen har inte varit den bästa det senaste, eftersom att det är så mörkt när jag kommer hem och jag har inte tid. Hoppas att ni har överseende i alla fall. 
Men idag är det fredag, och helg igen. Känner mest att veckorna består av måndag, fredag, lördag och söndag, för de andra dagarna går så snabbt. Fyller redan sjutton år på söndag. Allt går så snabbt.

jag lever

ja jag gör faktiskt det. Förlåt för att jag uppdaterat väldigt dåligt, men nu är jag tillbaks i vardagen igen efter lovet, med skola, träning osv, har bara inte haft tid :( 
Hoppas ni inte hatar mig, haha :D 
Idag har jag gjort massor med saker. SLutade vid kvart i elva, men hängde kvar i skolan så att jag kunde äta med min kompis Jonna innan jag skulle iväg och träna. Innan träningen åkte jag upp till A6 för att framkalla lite bilder som jag, Madde och Isabelle ska som rekvisita i vår film som vi ska börja spela in på fredag. Är grymt taggad - det kommer att bli awesome !! Medan jag väntade på att bilderna skulle bli klara så köpte jag hårfärg (VAD DET BLIR BLIR EN ÖVERRASKNING) och efter det åkte jag och tränade. Nu är jag helt slut och ligger i sängen, ska sova. Imorgon väntas en dag i skolan från 8 till 5, kommer inte hem förrän halv 7, pga bussen.. sjukt segt.

snötäckta landskap


Sony a230 + Sony DT 50mm/1.8 SAM

Hade tråkigt, så jag gick ut en sväng innan middagen och fotade lite. Inte mina bästa, men det var väldigt tråkigt ljus ute idag. Längtar till våren riktigt mycket nu! 

söndag

 
Tittade bara in för att önska er alla en trevlig söndag imon, haha ! Min teckning på Stefan Liv, som hängdes upp, var med i tidningen idag, ganska roligt! :D
Här nedanför ser ni lite random pics från i fredags!

solnedgång vid rocksjön

Sony a230 + Sony DT 50mm/1.8 SAM
 
Hittade dessa bilder på datorn, jag fotade dom innan jul, haha! Aja, nu ska jag - om 45 minuter ha min sista lektion och den är i media kommunikation. Efter det ska jag fika med Felicia ! KRAAAAAAAAAAAAAAAAM