dag 2: bästa kompisar

Mina bästa kompisar är Felicia och Madde, som ni kankse har förstått, då jag nämner dem ganska ofta här på bloggen ! Men här har ni bilder på dem ! 
 
Felicia: 
 
Madde:

för jag är här för jag vill och jag tror på det, jag är här för att stanna så bara fatta det

 
Det här är bilderna som jag tog idag sm jag lovade att ladda upp idag. Blev ganska nöjd, för kvaliteten blev rätt bra, trots att jag höjde ISOn rätt mycket! Vad tycker ni ? 

vad händer ?

Ja, vad jag håller på med får ni veta imorgon! Kan säga att det har med foto att göra. En lite mindre bildbomb, typ. Sen ska jag och Madde till fotostudion och fota imorgon också, så då kommer ännu fler bilder. Dock kommer de bilderna dröja nån dag efter der. Men de bilderna jag håller på med nu, de får ni se imorgon! Här får ni en ledtråd så länge ! 

dag 1: ett självpoträtt

Dagens bild. 
Denna bilden tog jag för en månad sedan ungefär när jag var den svarta svanen på halloween. Fotade dem själv med självutlösare och stativ. Bilderna från detta inlägget blev länkat på blogg.se's sida ! Om du vill komma till inlägget med alla bilder KLICKA PÅ BILDEN
 

dagens bild

 

Ska börja med något som jag kallar för Dagens bild. Kopierade listan från den HÄR söta tjejens blogg. Har inte gjort detta innan, men tänkte att det kunde ge en chans för alla satt se lite bilder från arkivet oså ! Sen har jag ju så mycket bilder som jag inte vet vart jag ska göra av dem med, så detta passar bra just nu! 

Tänkte att jag kunde börja imorgon ! Och då blir alltså temat Självporträtt.


Här ser ni listan :

Dag 1: Självporträtt.

Dag 2: Bästa kompis/ar

Dag 3: Tema grön

Dag 4: Sommar

Dag 5: Pojkvän/Flickvän

Dag 6: Favorit pryl/ar

Dag 7: Tokigt

Dag 8: Husdjur

Dag 9:Idrott

Dag 10: Rädsla

Dag 11: Kärlek

Dag 12: Sorg

Dag 13: Favorit kläder

Dag 14: Mat

Dag 15: Nåt du ä stolt över

Dag 16: Favorit bild

Dag 17: Tema röd

Dag 18: Dagens

Dag 19: Vinter

Dag 20: Tema brunt


instaweek @ emajon

 
Bilder från min instagram den senaste veckan! Följ emajon!

överraskad

Arkivbild
 
Idag har massor med nya läsare trillat in och kommit med massor av positiva och roliga kommentarer! Det är förstås jättekul ! Men det som förrvirrar mig lite är hur det kan komma en sån våg med läsare om jag inte blivit länkad någonstans. Det skulle vara jätte snällt om någon av er nykomlingar ville kommentera här under och berätta vart ni hittade mig, för jag är lite lätt förvirrad just nu. Men självklart är det hur roligt som helst! Blir alltid lika glad! 

Just nu sitter jag och pluggar naturkunskap. Har prov imon. Är inte direkt taggad, men det ska nog gå bra! Om en liten stund ska jag gå upp och ställa mig i en varm och efterlängtad dusch. Och sedan väntas ett avsntt av Medium på tv! Hoppas ni får en jätte mysig kväll fina läsare! ♥

church at midnight

Kusligt.

snö, snö, mera snö

Igår kväll kom äntligen snön, det snöade som fan ! Vill att det ska ligga kvar, men i morse regnade det så det kommer uppenbarligen bli en massa slask ist.

johanna och norman


 
Här kommer bilderna jag fotade på en annan tjej som heter Johanna, och självklart hennes fina "lilla" polle Norman! Enjoy. 
OBS! Väldigt många bilder !

matilda och le chasse

Bilderna som jag fotade på Matilda och hennes häst i går ! Bilderna på Johanna kommer upp om ett stund. Hoppas ni gillar bilderna i alla fall ! :D

under my skin

Nya underkläder från h&m. kärlek.

sweetie

Igår på konsum hittade jag en ny frukt. Sweetie heter den och den är sjukt god! Den smakar som blodgrape med socker på! Vilket är bra då man slipper det onyttiga sockret! Tummen upp på det!

nitar + mobilskal = sant

Fick tag på lite nitar igår på Ur & Penn, det sa jag ju igår, och här kommer resultatet av det jag gjorde ! Ett mobilskal med nitar på! Grymt snyggt! Love it.

i cross my heart

 
Mitt nya superfina armband från gina tricot