måne måne

 
Tittade ut genom fönstret och såg att det var fullmåne. Riktigt fin var den så bestämde mig för att gå ut och knäppa några bilder. Hoppas verkligen på att månen blir sådär riktigt gul-orange någon kväll framöver, det skulle vara kul att fota!

jag smyger över golvet ser solen stiga upp i samma stund så vet jag att allting har ett slut

 
Idag är det äntligen fredag igen, eller äntligen och äntligen, har knappt hunnit börja längta, det har gått så snabbt. 
Idag hade jag på mig en svart skjorta med skinnkrage , en puderrosa kofta och vagabond. Flätde även håret till en gloria. Det var faktiskt en som kom fram till mig när jag var inne på gina tricot i eftermiddags och sa att hon tyckte att jag var jättefin i håret. Blev verkligen superglad och överraskad, väldigt roligt! 
Gick egentligen ut för att fota dagens outfit men det slutade som det nästan alltid gör - i självporträtt. Det var ett sånt himla fint ljus ute och solen stod ganska lågt, så jag beslutade mig för att fota några porträtt i starkt motljus. Här ovan ser ni resultatet! 
Trevlig fredag på er ♥ 
 
 

det har regnat i dagar det regnar och det slutar aldrig

 
Sony a77 + Tamron 18-200mm / Sony DT 50mm SAM

I onsdags slutade jag som vanligt vid elva, men tog mig en promenad ner till åsasjön för att fota det fina vattnet. Man märker verkligen när man går där att den fina hösten snart är över. Snart ligger alla löv på marken.
 

Per Brehegymnasiet fyller 100 år!

Yes! Idag är det ingen vanlig dag. Gymnasiet jag går på fyller hela 100 år idag! Detta firades på skolan med en fantastisk föreställning av musik, dan och teater eleverna! Jag var där med kameran och knäppte några bilder. Det var lite mörkt så var därför tvungen att använda ISO500, men tyckte inte bilderna blev så brusiga ändå.

Om ni ser er själva på bilderna får ni självklart spara dem! Säg till mig först bara så jag vet om det !
 
 
Ett stort tack till er som medverkade, det var riktigt underhållande!
 
 

Illustrator-läxa

I digitalt skapande fick vi en läxa i ett program som heter Illustrator där vi skulle illustrera ett porträtt på oss själva. Dessa kommer senare framkallas och sättas ihop till en hel bok där alla mediaelevers porträtt och framtidsdrömmar och planer kommer finnas med. De i min årskull så klart då. En väldigt rolig idé faktiskt. Och porträttet i sig var väldigt kul att göra. Det var inte enkelt, men när man kom in i arbetet så gick det ganska snabbt. Det är mitt första porträtt någonsin gjort i Illustrator, men jag blev faktiskt ganska nöjd. Men det kan bli bättre! Får fortsätta utveckla mig helt enkelt ! :D
 
 

kissemiss

 
Här kommer lite bilder på Simons kissemiss som jag knäppte några snabba bilder på igår ! Så söt!

studiedagen

 
Igår hade jag studiedag. Var dock inte så ledig eftersom att jag, Simon och Josef åkte runt hela dagen och spelade in våran informationsfilm om cykelhjälmen (färdigt resultat får ni om två veckor ungfär). Hade med mig min kamera och knäppte några bilder under tiden, dem ser ni här ovanför.
 
(robin är bäst)

En röst av sammet hördes i vinden


För ett par veckor sedan blev jag, Josef, Simon och Gustav klara med en så kallad "diktfilm". Uppgiften gick ut på att vi skulle poträttera en dikt och sedan spela in själva dikten som en speaker. 
Filmklippen är lite speciella hahaha, men vi är ju esteter så, vad ska man säga liksom ? 
Hoppas ni gillar den i alla fall! 

svart på vitt

 
Som de flesta av er kanske har lagt märke till har jag inte uppdaterat bloggen så mycket på senaste tiden. Jag tog en liten bloggpaus för att kunna fokusera på lite viktigare saker, läxor, prov och inlämningar osv.
I fredags var jag på klassfest hos Jonna. Goaste på länge. Det var förjävla kul! ES2E, bästa klassen någonsin. 

Imorgon har jag egentligen studiedag, men ska ändå vara på plats i stan klockan 9, då jag och två till i min filmgrupp ska spela in film. Funderade faktiskt på att ta med kameran min oh fota lite behind the scenes så att säga. Känner att jag delar allt för få filmprojekt här på bloggen. Måste bli bättre på det. Blev så himla glatt överraskad när jag kikade in på min youtube-kanal och såg att min och Josefs musik-video som vi gjorde i 1an snart har 1500 visningar!
 

Autumn

 
 
Sony a77 + Sony DT 50mm/1.8F SAM
När ja kom hem från skolan idag gick ja ut och fotade lite höstiga porträtt. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig, men de fick duga. Det är lite surt när man vart ute och fotar en timme oså kommer man in , så är man inte nöjd med alls många av dem. Mensånt får man leva med ibland antar jag.
Vad tycker ni om dem? ♥

höstfotografering