cats in the cradle

Sony a230 + Sony DT 50mm/1.8 SAM
Hann knäppa några bilder i morse innan jag drog till mormor och morfar. Vad tycks ? :)

GLAD PÅSK!

GLAD PÅSK PÅ ER ALLIHOPA ! 
Kunde inte bestämma mig för om jag skulle ta bilden i svartvit eller i färg, så jag tog helt enkelt båda två!
Idag har jag varit på påskmiddag hos min mormor och morfar, det var jättetrevligt. Just nu sitter jag hemma och äter godis ur mitt påskägg som jag fick igår. 
Imorgon får jag också tillbaka internetet i mobilen och då kommer det bli smidigare för mig att blogga från min skoldator, eftersom att vårat bärbara modem inte tycks fungera i den utan bara från vår familjdator... 
Men iaf. Jag hoppas att ni alla har ätit god mat och jättemycket godis nu under påsken! Kram :D

i'm alive

 
 
Hahaa ja det är jag faktiskt. Har inte kunnat uppdatera NÅGOT det senaste. Jag har haft problem med internetuppkopplingen, så det har inte gått att laddda upp några bilder. Men det blir bättre, jag lovar, så fort jag fått tillbaka den fulla hastigheten !

top model final

Nu är det äntligen dags för TopModel finalen ! Jag hoppas verklige att Shams vinner. Ända sedan Josefin T åkte ut så har hon varit min klara favorit. Och jag gillar verkligen inte Josefin G's attityd... Hon är så himla sur och elak hela tiden. Shams är mer uppåt och ödmjuk till skillnad från Josefin.. Nej usch... vinner hon blir jag sjukt besviken. Men enligt mig så har Shams största chansen !

våffeldagen

Sitter med familjen och kollar på Familjen Annorlunda med våffor, våffeldagen i ära. Sjukaste programmet ever. Man blir ju helt konstig i huvudet...

svarta ögon

Sony a230 + Sony DT 50/1.8 SAM
 
Förlåt att bloggen varit lite lam på sista tiden, det har bara varit mycket med skolan, träningen och så har det inte varit något fint fotoväder.
Men idag så ställde jag mig och tog lite bilder inomhus, i svart vitt. Dock blev de inte jättebra, då de redan blivit ganska mörkt, så jag fick fota med hög ISO...Lite surt, men sånt får man leva med :D
Nu ska jag titta på gladiatorerna med min lillebor ! Hoppas att ni får en kul och mysig fredag :)

vintage

Hej alla sötisar. Sitter och har samhällskunskap. Har en lektion till efter detta. Usch, vill bara hem, städa mitt rum och äta mat. 

små citroner gula

Idag är det lång dag, 8-17. Men sen när jag kommer hem ska jag städa lite på mitt rum. Ikväll börjar äntligen nya avsnitt av Revenge. Har längtat såååå !

läsaläsaläsa

I fredags började jag läsa Cirkeln. Den var skit bra på ren svenska. Innan kvällen var slut hade jag redan slukat alla 517 sidorna. Jag kans kylla på att jag alltid varit en läsoman och läser jävligt snabbt. När jag väl kommer in i boken kan inget slita mig därifrån. 
Har börjat läsa tvåan nu också, Eld. Skit bra den med. Den är förresten också snart utläst. Längtar tills den tredje kommer ut. 
 
Hur som helst, slutar snart och ska då dra hem till John. Jag hoppas att han har mat till mig.

rätt & fel

Äldre bilder som jag inte hunnit lägga ut
Sitter i skolan juste nu och läser om juridik - lag & rätt. Har matte sen och efter det har jag lunch och sen film-produktion, då vi ska sätta ihop en intervju. 
När jag slutat så ska jag dra till gymmet med madde. 
 
 

ni kan kolla på min rygg när jag springer om er

 
De här bilderna jag fotade jag på skoj innan skolan i fredags. Jag hade lite sovmorgon, eftersom att vi skulle ha uppvisning av våra musikvideor vi hade gjort på filmlektionen.
Solen skiner ute och om man bara tittar upp mot himlen kan man nästan tro att det är vår och grönt i gräset, men på marken ligger snön fortfarande tjock. Till och med jag som älskar vintern och snö längtar tills man kan gå i bara jeansjacka till skolan med TOMs på fötterna. 
 
Igår tog mamma och pappa med mig och min bror in till Jönköping för  att handla mat, men de hade planerat en lliten överraskning. Det slutade med att vi satt i en biosalong och tittade på den nya versonen av Trollkarlen från Oz. Den var skitbra tyckte jag!

Idag har jag suttit och ritat lite och snart ska jag göra mig iordning för att dra i till gymmet. 

frukter och cirkeln

I går morse började jag läsa i boken, som säket de flesta känner till, Cirkeln. Skit bra var den verkligen. Innan dagen var slut så var alla 517 sidor utlästa - haha! När jag kom hem från skolan sätte jag mig och åt lite frukt och mackor. SJälvklart så läste jag också. När jag väl börjat så kan jag inte sluta! Förstår verkligen inte folk som föredrar ljudböcker ist för den äkta varan.

cigarette


Lämnade ifrån mig min tavla härromdagen. Det känns lite tomt nu utan den under min säng, men men, så är la livet antar jag, haha :D
Såld för 500:-  :D

just like vintage converse

Köpte nya converse idag. De är sjukt snygga och lite annorlunda. De är inte färgade på samma sätt, utan de ser ut som att de är lite slitnare eller äldre! Sen är conversemärket på inre vristen fastsytt i skinn ist för bara tryckt ! :D
 

teardrops

Sony a230 + Sony DT 50/1.8 SAM