slapp söndag

Ja. Inte ens en dagens outfit får ni, haha. Jag sitter fortfarande i sängen i nattlinne och pluggar. Ska städa rummet sen, och sedan gå upp i duschen. Söndagsångesten är på hög nivå.
Hur har eran söndag sett ut ? Har ni också söndagsångest?

rainy day

// tröja från gina tricot // kjol från h&m // halsduk och väska från monki // jeansjacka från carlings // skor vagabond //

Såhär ser jag ut idag. Det luktar höst ute och solen skiner fram ibland mellan molnen. Skulle egentligen till stan, men glömde min plånbok hemma (hur fan lycks jag?) så jag hoppade av hos John ist. 
Bara för att jag var ledig igår så känns det som att det är söndag, och jag är lite smådeppig på grund av det, men annars är det bra! 
Glöm inte att anmäla er till veckans blogg lite längre ner! Den avgörs imorgon!

helt ny design och en helt ny header

Japp. För någon dag sedan chrashade designen i min blogg. Fick börja om helt, Men jag blev rätt nöjd med resultatet ändå, det har tagit tid, men det var värt det! Men nu är frågan, vad tycker ni ? HISS eller DISS?

vin rött och en vattenfallsfläta

 
// stickad kofta från H&M // svarta jeans och tröja från gina tricot // halsduk från monki // skor dr martens // hund från grannen //
 
Så här gick jag runt hemma idag. Jag började gå in mina älskade dr martens och det är ju förjävligt, men sjukt värt det sen när de är så sköna att man skulle kunna sova med dom! Försökte även ta en fin headerbild. Men ljuset var helt cpigt och solen gick såklart i moln så fort jag satte foten utanför dörren. Så typiskt. Men jag har några bilder som jag i alla fall kan välja på och ha så länge tills jag fåt till något bättre! Slänger in en bild på grannens hund med som kom förbi när jag var ute och fotade , haha !

Nu ska jag fredagsmysa lite ! 

mina nya docs

docs från nilson shoes
 
Jag är kär, helt såld. Jag älskar dem, färgen är to die for! De kommer att få pryda mina fötter hela hösten, och jag ska visa dem för er i en outfit, snarast möjligast! Jag längtar så himla mycket tills de är ingångna, tyvärr så är det en smärtsam väg dit än så länge.. Men John, du får se upp! Dr Martens är i farten. Håll hårt i mig!

angel of the morning

Godaste frukosten
Idag är jag ledig. Så jävla najs. Men ändå sitter jag har med skrivuppgifter, haha. De ska jag skriva medans jag väntar på att mitt hår ska torka. Då ska jag gå ut och fota min nya header! Senare kanske jag drar in till stan. Såg att de fått in värsta fina saken på gina. Hoppas den finns kvar bara! 
Juste, jag ska visa er mina nya docs också! Det kommer lite senare! kram

nya älsklingar

Mamma kom förbi på min skola på lunchrasten idag, oså gick vi och köpte ett par dr martens till mig! Vilken modell och vilken färg visar jag er i morgon. Så ni får leva i ovisshet ett tag till! Men jag kan säga på rak arm att jag är KÄR!

jag låser en dörr och försvinner på resande fot

//skjorta monki // stickat gina tricot // jeans gina tricot //  jacka levi's // skor vagabond //

Då var sista skoldagen på denna veckan avklarad. Japp, jag är ledig imorgon! As gött! Vi skulle egentligen börja halv tre och sluta halv fyra, men läraren var snäll. 
Som ni kanske ser förresten så har designen här på bloggen ändrats. Såg för min fasa i går kväll att designen var helt förstörd. Något viktigt måste ha försvunnit i kodmallen eller något Den är verkligen inte klar än, men jag är nöjd hittills. Har ingen bild att ha som header. Så frustrerande! Vill verkligen ha en perfekt.
Men aja, kommentera gärna vad ni tycker om designen, hittills, och vad ni tycker om dagens outfit! 
Nu ska jag forstätta vara lite social mot John, hihi!

veckans blogg

Tänkte att det var på tiden att jag kör igång en sån här! Så var med, ju fler, detso roligare blir det! Tipsa gärna vänner osv! Men nu ska jag sova, ha det gött! Och lycka till!

spegelblankt

 
Sony a230 + Tamron 70-300mm

mörka vattendroppar

Sony a230 + Tamron 70-300mm

smile

Hej allihopa ! Nu har jag kommit hem från skolan äntligen. Hade naturkunskapsprov. Det gick rätt bra kändes det som! Ska äta lite nudlar och sen blir det att gå ut och fota en sväng. Önskar bara att himlen skulle spricka upp lite. Då skulle nog bilderna bli bättre. Men jag har en fotoidé , och jag hoppas att det blir bra! :D

expecto patronum

Fattar ni vad som hände när min pojkvän kommer hem från London med en exakt kopia av Fläderstaven till mig !? Jo, precis, som den galna Harry Potter nörden jag är, blev jag såklart helt till mig. Jag grät. Jag skrattade. Jag skrek. Jag sprang runt halva dan och viftade med den och uttalade förbannelser hit och dit över allt och alla! Lyckligare har jag inte varit på länge. Denna tillhör absolut kategorin av mina allra käraste tillhörigheter. Andra saker som också ingår där är min mobil, min dator och såklart mina Harry Potter böcker och mina Harry Potter filmer! Det finns inget bättre än Harry Potter!

plugga media och naturkunskap


SItter här och skriver en liten uppgift till Media, samhälle & kommunikations-lektionen på onsdag. Ska plugga naturkunskap också. Har prov imorgon, men har man världens bästa lärare i det ämnet så är det lätt att lära sig. Det kommer nog gå as bra ! Han gör allt så enkelt och roligt ! 
Men nu ska jag fortsätta plugga. Imorgon ska vi springa runt Munksjön. Jippi.

arkivbilder från i somras

 
Det fick bli lite arkivbilder från värmen. Just nu sitter jag i klassrummet. Samhällslektionen ska snart börja. Massmedia. Det är faktiskt intressant. Jag vill ju bli typ reporter, eller journalist, det är coolt, haha !
Jag önskar er alla en superduper bra dag! KRAM