highland cattle

Hittade några bilder från min gamla blogg som jag fotade förra året. Så sjukt söta är det. Älskar kor, särskillt dessa. De bor på en liten gård nära mitt hus! 
Längtar även till våren när jag ser dessa bilder, ljuset är så fint. 
Blir så glad när jag ser att det fortfarande är ljust nu när jag sitter i klassrummet. Slutar om en halvtimme, vid fem. Det har varit en lång dag, började åtta. Ska till mormor och morfar nu och sova där tills på söndag, och ikvälls ka vi ut och äta på Jensens ! 

prints


Jacka: BikBik 
Linne: Monki
Jeans: Dr Denim
Skor: Dr Martens
Solisar: Gina Tricot
 

Såhär har jag gått runt i vårsolen idag. Dock så har jag ju såklart haft en till jacka över min jeansjacka, haha ! Går mest runt och tänker på våren. Snart ska jag packa också. Ska sova hos mormor och morfar torsdag - söndag. Men jag tar såklart med mig både datorn och kameran, så det kommer inte vara helt dött från mig iaf :D

kiwi och hallonsmoothie

Först och främst vill jag ursäkta mig för alla tävlingar jag skriver om, det blev lite mycket på en gång, men det får ni leva med ! :D
 
När jag kom hem från skolan gjorde jag en kiwi och hallonsmoothie. Den var förhimla god, så jag tänkte dela med mig av mitt lilla recept till er ! :D 

Det du behöver: 
1 kiwi
1 hel banan
lite frysta hallon (gå efter din egen smak)
3 dl vaniljyoghurt 
 
Börja med att skala bort skalet på kiwin. Sen delar du den på mitten.
Skala sedan bananen i sju små bitar ungefär, bara för att det ska vara lättare för mixern.
Häll i 3 yoghurten i mixern och lägg sedan i frukterna.
Strö sedan i lite frysta hallon. 
Mixa. 
Klart. 
Super gott. 
 
Det vart det det. Sjukt enkelt, nyttigt och framför allt GOTT ! :D

fototävling på linneaphoto.blogg.se

Är med i en fototävling hos linneaphoto.blogg.se. Tävlar om ett presentkort på 100 kr från Kamda.se. Om jag vann skulle jag vilja ha det HÄR Close-up-filtret i storlek 49mm. 
 
HÄR ÄR MITT BIDRAG: 

Detta är ett självporträtt som jag fotade för några dagar sedan. Det var en photoshoot med teamat "army"

fototävling hos niles.blogg.se

 
Är med och tävlar i en fototävling igen. Denna gången är det hos niles.blogg.se (LÄNK TILL INLÄGGET)
Här kan man vinna et presentkort på 150 kr på Kamda.se
Jag hoppas verkligen på att vinna, för jag skulle verkligen behöva en reflexskärm till alla mina porträtt som jag fotar! 
Var med och tävla ni också, bilden måste vara svartvit, suuuper enkelt! :D
 
HÄR ÄR MITT INLÄGG :D
 

mata ankor

Sony a230 + Sony DT 50mm/F1.8 SAM
 
På lunchrasten gick jag och några klasskompisar till ån mellan munksjön och Vättern och matade änder. Visst är de söta? 

spring feelings

När ni ser de här bilderna så kanske ni inte förstår varför jag känner vårkänslor. Men i morse när jag gick till bussen så sken solen och jag hörde FÅGELKVITTER. SÅ sjukt mysigt. Längtar ihjäl mig till våren nu. 
Men nu ska jag ha idrott och spela lacross ! HEJDÅÅÅÅ :D

G.I JANE

Bakom kameran, framför kameran, redigering: jag
Utrustning: Sony a230 + Sony DT 50mm/1.8 SAM

Här är bilderna som jag snackat om tidigare idag. Det blev väldigt många, men jag hoppas att ni bara tycker att det är bra och inte blir uttråkade efter halva haha! 
Men jag hoppas att ni tycker om bilderna, lämna gärna en kommentar där nere! 
Kramisar!

på gång

Håller på och redigerar bilderna från dagens photoshoot, och det tar sin tid, det är extremt många bilder, haha! Ni får stå ut med lite väntan :D

tjuvkik på dagens photoshoot

Inte så svårt att gissa kanske...

just open your eyes, go see the beauty in life

Efter skolan drog jag ut och fotade. Det blev inte så mycket bra, då det blev  mörkt väldigt snabbt...  Är gansk asugen på vårsol nu alltså... 
Idag i skolan har jag och Josef börjat spela in våran musikvideo - det var väldigt kul faktiskt. Vi spelade in vid Piren i Jönköping och fy sköen vad vackert det vart där! ALLT, alltså marken, båtarna, bryggorna, greanarna, ja till och med hänglåsen och stolbarna var täckta av tio centimeter tjock is! HEEEELT fel tillfälle att lämna kameran i skåpet så att säga... Får gå dit nästa vecka med Madde och fota lite på någon lunchrast! 
 
Hoppas att ni har en bra fredag allihopa! Och hoppas att ni gillade bilderna :D

i'm in the army now

Jacka från Gina Tricot

slippering into sleep

Blomman fick jag av Johnpå Alla Hjärtans Dag
 
Nu sitter jag i skolan. Har inget att göra, Har håltimma i två timmar själv. Inte det roligaste direkt, men man har ju musik och dator och såklart bästisen Mr iPhone! 
Madde är inne på lektion, och jag måste vänta tills hon slutar , då vi ska äta. Så medan jag väntade satte jag mig och gjorde iordning lite bilder, bland annat några smygtittar på min nya jacka som jag köpte igår. De kommer upp på bloggen snart! Kramis.

photoshop

Hittade en jättebra photoshop guide HÄR, och jag blev faktist väldigt nöjd med hur bilderna bled sen! Borde testas!

ny vecka

Förlåt att bloggen varit lite död under lovet, men det har varit ganska mycket på gång, bland annat så har min kära mamma fyllt hela 40 år, så vi hade en fest för henne, och det tog upp nästan hela helgen. 
Lovet har varit bra. Har spenderat mycket tid med John, vilket var väldigt myspysigt. 
 
Nu laddar jag för en ny vecka i skolan med musikvideo-inspelningar och annat roligt! Om tre veckor åker jag iväg på en liten skidresa med John och hans familj. Det ska bli jätteroligt och jag hoppas att skidåningen fortfarande sitter i benen sedan barndomen, men ska jag vara helt ärlig så tror jag faktiskt att jag kommer se ut som en sprattelgubbe den mesta av tiden, haha!
 
Nu fick ni en liten update vad som har hänt, och vad som kommer att hände framöver. Hoppas att jag inte gjort er allt för besvina med den sega uppdateringen, men det är så det blir ibland...
 
Har ni inget annat för er, så lämna gärna en kommentar på den HÄR inlägget. Det skulle vara supersnällt. Skulle väldigt gärna vilja ha er åsikt. Puss