vegetarisk omelett

 
Idag har jag studiedag, men den ska inte handla om studier, möjligtvis lite körkortsteori, men annars nada sånt där!
Ska träna och sen ska jag göra mig iordning för tjejmiddag ikväll! Ska bli skitroligt. Kameran ska med, tror jag! Annars får ni följa min kväll på instagram @emmaisson (eller klicka på bildspelet i menyn) 
 
HIttade förresten ett skitgott recept på en vegetarisk omelett! Eftersom att jag suger på att laga mat så ser inte omeletten på bilden så fin ut, men god var den!
 
 - 2 äggvitor (funkar även med gulan om man vill)
 - en handfull babyspenat eller ruccola sallad
 - skivade cocktailtomater (tänk på att inte skiva för många, 3-4 räcker, det går ej att vika ihop den annars)
 - strimlad mozzarella (inte mycket en halv näve typ)
 - salt och peppar
 
Gör såhär: 
 - Häll i äggvitan i en liten bunke tillsammans med babyspenaten/ruccolan. Blanda runt försiktigt. 
 - Värm upp en stekpanna på medelvärme och häll i lite olivolja. När pannan är varm, häll i blandningen.
 - Låt omeletten ligga stekas i 2-3 minuter, salta och peppra, vänd den sedan och stek 2 minuter. 
 - Lägg sedan i de skivade cocktailtomaterna på en halva av omeletten. Strö över mozzarella.
 - Vik omeletten dubbel och stek tills osten smält.
 
KLART!

birdy

flyg

slöseri med tid

 
Hej hörni det va ett tag sen! Sen senast har jag till och med hunnit fylla 18! 
Här är jag igen i alla fall med några bilder som jag tog idag. Vi har en uppgift i skolan där vi ska välja en konstnär och göra en presentation med fakta samt vårt egen version av en av konstnärens verk. Målningen jag valt är ett självporträtt av konstnären och denne har väääääääääääldigt stora ögonbryn. Dessa bilder är inte min läxa utan bara några flumbilder jag tog när jag var färdig, släpt ned flätorna jag hade i håret, samt bytt kläder. 
Ni ska få se bilden och konstnärens orginal efter att vi redovisat den!
Kram

nyopererad

 
Idag var jag inne på ryhov och fick min ena visdomstand bortopererad. Har haft stora problem sen i juni förra året. Har inte kunnat bita ihop ordentligt, och inte heller gapa fullt. Det gjorde ont när jag åt osv. 
Har självklart förbaskat ont nu också, och det kommer jag ha ett tag nu. Sydd blev jag också. Har sovit titt som tätt mestadels av dagen och imorgon ska jag ta ledigt. Inte så roligt att missa första dagen tillbaka i skolan, men mår verkligen inte bra.
 
Hoppas ni haft en bra dag. Nu ska jag sova puss.

jag vänder mig om, hon bara ler. allén är inte så dålig ändå, när du går bredvid och det är så jag säger det.. för du är det finaste jag vet, när allt annat är falskt och fel, och jag bara går ner mig, för det är så jag säger det till dig - du är det finaste jag vet

Sony a77 + Sony DT 50/1.8 SAM
Foto/Modell/Redigering: jag

Grått är det ute och medan regnet duggar utanför sitter jag här inne och försöker tackla min beslutsångest. Jag har för det mesta väldigt svårt att bestämma mig om bilderna ska vara i färg eller svartvitt, men idag var det något utöver det vanliga. Skickade till och med bilder till folk på snapchat för att se vad de skulle säga. Alla jag frågade så färg, men jag ville inte riktigt släppa taget om det svartvita, så jag tog de fyra bilderna som jag hade svårt att bestämma mig på och gjorde ett litet collage med både färg och svartvitt. Som ni ser så finns även de bilderna i stor storlek och det var för att jag ville visa bilden stor också. Det kan faktiskt vara lite skönare att kolla på bilderna lite mindre också, då ser man allt på samma gång, i stället för att behöva skrolla efter halva bilden.
 
Kommentera gärna vad ni tycker om bilderna det är kul att få lite feedback. Säg gärna vad ni tycker är finast också - svartvitt eller färg? 
 
För övrigt har jag inte gjort så mycket idag. Gick upp åtta idag för att övningsköra lite med farfar.  Annars har dagen vara gått åt till att fota massa meningslösa bilder. Nu ska jag i alla fall träna lite, kanske gå en sväng! 
Ha det så bra hörrni, puss
 

fynd på rean

 
Var inne i stan en sväng i fredags med mamma. Köpte ett par dr martens för endast 600 kr!!!! SÅ himmla sjukt. Har ju ett par nästan likadana från second hand, de är dock lite mindre och färgglada haha, vill inte slita för mycket på dem heller, så två par nästan likadana är bra att ha!
Hittade även en jättefin ullkappa och en fin tröja på bikbok. Allt jag köpte skulle egentligen kostat lika mycket som skorna i ordinarie pris. Ganska sjukt. 
Är väldigt nöjd i alla fall. Och jag längtar tills skolan börjar igen så jag får tillfälle att använda allt!

Just nu



Nu är det dags att se Hobbit 2 med familjen - äntligen ! 


HÅKAN HELLSTRÖM I FOLKETS PARK, HUSKVARNA








Ett av 2013s stora höjdpunkter var så klart Håkan Hellström konserten som jag var på den 27e december. Så jädrans fantastiskt! Detta är bara ett handplock av de 500 bilderna jag fotade med mobilen haha. Det var bra att jag inte tog med mig den stora kamera då jag och Felicia trängdes med massa människor på tredje raden närmast scenen hela kvällen. Den svartvita bilden är tagen då vi var som närmast honom. Det var så fantastiskt att stå så nära, känns Håkans underbara energi och karisma! Han är så himla underbar hela han! Massor med kärlek till honom ! <3