vårkänslor 2.0

 
Var ute på en cykel-fotorunda i fredags med min nya cykel. Hade med mig kameran och letade lite vårtecken. Hittade en del faktiskt. Längtar väldigt mycket till sommaren nu ! Det tror jag de flesta gör.

kaffe

Utrustning: Sony a230 + Sony DT 50mm SAM
Redigering: Photoshop 5.1

vilken är din favorit ?

Har plockat fram lite arkivbilder i temat självporträtt och lagt ihop dom till collage. Meningen är att ni ska bestämma vilken ni tycker bäst om - om ni vill! 
Bilderna är i tidsordning, så det första collaget med bilder är de första och det sista är det senaste.
 

 

somewhere in the mid 50's



När jag kom hem från skolan blev det inget ritande, utan jag gick ut i "stormen" utomhus och fotograferade dessa vintage-inspirerade bilder, iklädd min gamla konfirmationsklänning. 
Ikväll blir det pizza-mys framför Revenge, men först ska jag hoppa in i duschen! Ha en bra kväll ! :D

mes

Sitter på lektion. Har en och en halv timme kvar i skolan. Slutar fem. Har haft matteprov idag, och jag har ingen aning om hur det gick faktiskt. 
När jag kommer hem runt sex så funderar jag på att sätta mig och rita, men jag vet inte. Är jävligt trött efter denna dagen, ont i huvudet och skit. Usch. Försöke muntra upp mig med denna fina bilden på en blåmes som jag fotade igår.

nästan vår

Sony a230 + Sony DT 50mm SAM

Gick ut igår och fotade lite innan jag satte näsan i matteboken. 

nästa projekt

 
Tänkte sätta igång och rita snart igen. Denna gången blir det min favorit Olsen-tvilling, Ashley Olsen! De här två bilderna är så sjukt roliga, längtar verkligen till det är dags för håret! Har inte bestämt vilken av dessa det blir, men jag tror det lutar åt den första! :)

femårs kalas

Bilder från kalaset
 
Igår var jag på kalas hos min lilla kusin som har fyllt fem år. Det var väldigt mysigt, med mycke fika och prat. 
Idag ska jag inviga cykeln, men eftersom att min gamla 50-tals monark har punka så får jag låna mammas cykel. Tänkte ta en cykelvsväng ända bort till John i Norrahammar. Skönt att det är fint väder i allafall!

mimmi pigg

 
Fotade lite självporträtt i Mimmi Pigg anda. Det var rätt sent och mörkt ute så bilderna blev lite mörka, men de får duga. Vad tycker ni ? :)

älskade skor

Fyndade de här underbara skorna på second hand på Weekday när jag var i Stockholm igår, Hittade även en oversize levi's jeansjacka där! Har letat så länge! 
Köpte också en BOY-tröja, ett OBEY-linne, en bikini och en tröja från Trend. Är sjukt nöjd med allt jag köpte och det var en jättemysig dag!

feather

På bild: jag 
Fotograf: Madde Glaad (www.lykkelii.blogg.se)
Redigering: jag
 
Med denna bilden säger jag godnatt. Ska upp vid fyra imorgon och bege mig til Stockholm med familjen. Kameran följer med såklart!

en vårdag

Efter skolan idag drog jag och madde till gymmet och efter det drog vi till vätterstranden för att hjälpa madde fota en fotouppgift, sen gick vi längs stranden och fotade lite. De ska ni få se senare! 

the time has come

Tog en paus från bloggandet i en vecka ungefär, och detta pga att jag haft 0 inspiration eller motivation till att blogga. Men nu ska jag försöka dra igång igen. Det är lite svårt när man driver en fotoblogg när snön precis försvunnit och allt är brunt och fult ute. Det finns inte direkt så fina saker att fota. Samma sak med självporträtt. Det är lite tråkigt att fota mot en vit vägg hela tiden. Jag vill hellre gå ut i naturen och skapa något vackert, men som sagt, marken och träden är bruna, vilket i min mening inte är vackert.
Och jag vill samtidigt påminna er om att detta aldrig varit - och kommer aldrig att vara - en blogg som uppdateras varje dag med onödiga inlägg. Jag vill hellre fota och skapa något som är värt att titta på!

Men hoppas att ni har haft en bra vecka i alla fall! Det har jag, jag har mest läst och skolan började ju i måndags. Imorgon ska jag och familjen till Stockholm! Längtar!


vårkänslor

Idag skiner solen som bara den och det måste vara över 10 plusgrader i solen. Madde sov över här från igår tills idag. Vi gjorde tacos och vi kollade på skräckfilm. Nu har hon dragit hem med bussen "från vischan" som hon säger (hon bor mitt i centrala jönköping vilket är en ganska stor skillnad från där jag bor. Går man 500 m från huset så betar det kor där liksom, haha) så ska jag sätta mig med apelsin och yoghurt i solen och läsa lite!

they all think i have it all, but i'm nothing without you

Lite random bilder som jag fotade i morse.